Emisiune noua


Din pacate scriu tarziu, dupa ce s-a intamplat evenimentul, din motive intemeiate: ultimele examene. Dar cum stiu ca emisiunile se dau si se reiau la nesfarsit, nu cred ca e prea mare greseala. Sambata, 12.06.2010 la ora 20.00 mama a fost invitata si a cantat la emisiunea “Varu’ Sandel” de la Etno TV. A fost prima ei aparitie la acest post de televiziune si a fost interesant de urmarit. A cantat 2 piese dobrogene si 2 piese aromane, fiecare interpretate cu costumul popular aferent. Asa ca daca faci o vizita pe aici si citesti, acum stii si poate vezi in reluare emisiunea si pe mama, daca iti face placere. 🙂

8 responses to “Emisiune noua

  1. Am vazut aseara emisiunea,a fost frumoasa,dar nu am vazut si ultima parte,nu stiu ce melodie a cantat la final si ce a mai zis,pt. ca si emisiunea a inceput mai tarziu de ora stabilita in program.

    • Am vazut si noi ca s-a dat foarte tarziu. Initial am stiut de ora 10 seara apoi am vazut in program 11 si de fapt ei au dat mult mai tarziu emisiunea. Nu am stat sa o revad dar din ce imi aduc eu aminte, stiu ca a cantat Paidusca la final.

  2. Elena,de asemenea mi-as mai dori sa vad complet emisiunea in care a aparut la Antena 1 mai demult-Folclorul contraataca,erau si alti artisti aromani.A fost oarecum ciudat pt cineva care e artista si de muzica populara romaneasca,sa fie ”contra” mucanilor,desi nu a fost decat un program de divertisment.

    • 🙂 Ce pot sa iti zic? Trimite multe mail-uri, sms-uri, etc. la Antena 1 pana cand vor da ei o reluare, daca decid sa faca asta, ca nu depinde decat de cei care cer insistent sa vada ceva anume. Ai zis bine, a fost un program de divertisment. Nu cred ca mama s-a gandit la asta, ea s-a dus din placere. Restul e doar show.

  3. Da,tocmai am vazut pe program.Abia astept.

  4. Vai si eu nu am vazut,daca ai stii ce rau imi pare.Dar cum pot sa vad si eu acum?Nu stiam ca a aparut pt. prima data la Etno,credeam ca a avut si alte aparitii.

    • Nu-i nimic ca se tot dau reluari. In seara asta la 23.00 se da iar. Urmareste-o acum. Nu e niciodata tarziu sa fie undeva, a fost sa fie acum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.