Noul CD al mamei


Maine, 26 decembrie, la restaurantul Dobrogea Yamy-Yamy din Constanta, mama mea, Sirma Granzulea, va lansa un nou CD cu cantece aromane, intitulat “Noi himu armanji”. Va asteptam cu drag!

7 responses to “Noul CD al mamei

  1. Da.Tot de la mine sunt si celelalte mesaje.Uitam mereu sa-mi pun numele si de aceea l-am trimis de mai multe ori.Mi-a placut foarte mult sa vad lacul Sinoie,dar nu am stat foarte mult.Anul asta cred ca am sa petrec mai mult ore acolo.Mult succes in continuare.

  2. Mult succes doamna Sirma Granzulea,cantareata mea de suflet a cantecului popular si modelul meu,sper ca mereu o sa cantati numai piese autentice de zona,,(romanesti dar si cele aromane sunt specifice Dobrogei, cu mandrie spun ca si zonei mele,invecinata cu a dvs.),zona foarte frumoasa unde am avut ocazia sa vin si eu in aceasta vara chiar la Sinoie.Craciun fericit,An Nou fericit!

    • Cu scuzele de rigoare ca raspund asa tarziu, multumesc Florin pentru cuvintele frumoase. Si tie un An Nou minunat, cu spectacole frumoase, piese autentice si originale, cu sanatate si spor in toate.

  3. Mult succes doamna Sirma Granzulea,cantareata mea de suflet a cantecului popular si modelul meu,sper ca mereu o sa cantati numai piese autentice de zona,,(romanesti dar si cele aromane sunt specifice Dobrogei cu mandrie spun ca si zonei mele,invecinata cu a dvs.)de la dvs.,zona foarte frumoasa unde am avut ocazia sa vin si eu in aceasta vara chiar la Sinoie.Craciun fericit,An Nou fericit!

    • Am banuiala ca tot tie iti scriu, Florin. ;)) Iti multumsc pentru citirea blogului, pentru postari si pentru gandurile tale pozitive si bune adresate Sirmei Granzulea. Sarbatori frumoase si tie!

  4. Super, abia astept sa vad.Mult succes doamna Sirma Granzulea,interpreta mea de suflet a cantecului popular si modelul meu.Sarbatori fericite!

  5. Super,abia astept sa vad.Mult succes doamna Sirma Granzulea cantareata mea de suflet a cantecului popular si modelul meu.Craciun fericit si An nou fericit alaturi de celelalte sarbatori mai mici de iarna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.