Aproape o sută de invitaţi i-au fost alături îndrăgitei interprete Sirma Granzulea la lansarea albumului „Noi himu armânji”


Aproape o sută de invitaţi i-au fost alături îndrăgitei interprete Sirma Granzulea la lansarea albumului „Noi himu armânji” – al doilea din cariera sa. Peste 500 de cântece au fost compuse, prelucrate şi interpretate de artistă de-a lungul vremii, iar asta o face una din cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică dobrogeană şi aromână. Albumul artistei poate fi găsit pe piaţă în toate magazinele de profil.

sursa:

http://www.reporterntv.ro/stire/aproape-o-suta-de-invitati-i-au-fost-alaturi-indragitei-interprete-sirma-granzulea-la-lansarea-albumului-noi-himu-armanji

autor: Cristi POPOVICI

Din pacate acest site nu mai poate fi accesat. Nu stiu de ce. Ma bucur ca l-am copiat aici ca sa ramana. Inseamna mult pentru mine.

2 responses to “Aproape o sută de invitaţi i-au fost alături îndrăgitei interprete Sirma Granzulea la lansarea albumului „Noi himu armânji”

  1. Toate cantecele sunt frumoase de pe acest album ca si cel de pe primul.Pacat ca aceea a fost ultima ei aparitie la tv.Ar fii foarte frumos daca ar fii tinere machedoance si nu numai care sa-i urmeze exemplul si sa canta machidoneste asa cum trebuie.Din fericire nu ducem lipsa de voci masculine aromane,mereu sunt tinerii care canta in formatii.Succes pe mai departe doamna!

    • Inca o data multumesc Florin. Sunt tinere aromance care canta muzica aromana, inclusiv eu si sora mea, am cantat candva, acum aproape deloc, dar nu se stie. Pentru ca nu au formatie, e mai greu pentru ele sa se afirme si e mai mult sporadic. Dar daca ai urmari evenimentele organizate, ai sansa sa auzi cate o vove feminina. Mama iti multumeste de felicitari si iti ureaza si tie succes pe mai departe. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.