Sirma Granzulea = 22 Septembrie


Draga mea mama, inca un an a trecut peste tine, cu bune si rele, cu o nepotica in viata ta si inca un cd de muzica populara aromana, al doilea de data asta si al patrulea ”copil” al tau, pe langa noi doua. Sa dea Domnul sa iti sporesti ”familia” si muzicala si personala, sa ai parte de multa sanatate si de multe bucurii, de o casa frumoasa, de multe spectacole si evenimente frumoase la care sa canti si sa ne incanti!

LA MULTI ANI!

Din motive personale nu stiu daca va fi posibil sa scriu exact pe 22 septembrie cand e ziua ta, asa ca scriu anticipat. Te pup si te imbratisez cu drag.

10 responses to “Sirma Granzulea = 22 Septembrie

 1. Doresc sa intru in posesia CD-urilor doamnei Sirma Granzulea.
  Iu placarsescu pi una dit featili a ei sa-ni angrapseasca pi adresa pevas29@yahoo.com.
  Iharisto,

  Nicu

  • Hristos a inviat! Buna Nicu, o sa ii spun mamei de tine. Din pacate, primul CD se gaseste numai in zonele pe care le administreaza casa de productie, adica mai mult vestul Romaniei. Multa lume il cere dar drepturile de realizare ale lui apartin casei de productie si de ea depinde sa il comercializeze si in alte zone. Al doilea se gaseste si in Constanta, daca ai rude sau prieteni aici, sunt sigura ca il vei gasi si ti-l vor trimite. O alta cale ar fi descarci piesele de pe net, se gasesc pe un site, cu acordul mamei sau pe altele, fara acordul ei. 😉 In fine, ma bucur ca iti place muzica ei si iti doresc auditie placuta.

 2. Din Canada, respectele mele, pentru doamna cantecului armanesc!

 3. Am si eu o intrebare.Am vazut pe profilul ei pe Facebook,ca acum scrie ca lucreaza la RTV-Galati-Braila?

 4. La multi ani pentru ziua de maine doamna!Sa fiti sanatoasa si sa va vad multi ani de acum incolo la TV si in realitate chiar si sa mai scoate-ti albume.Scriu cu o zi inainte deoarece doresc sa aflu daca veti aparea pe vreun post de radio sau televiziune maine sau in perioada urmatoare.

  • Multumesc cu intarziere, Florin, sper sa nu te superi. Toamna aceasta sunt destule spectacole, mai mult la cele locale a fost invitata si se duce cu placere. Cand pot, voi anunta din timp, dar invit si pe cei care o vad, fie live, fie la un spectacol televizat, sau la alte evenimente, sa posteze pe profilul ei de facebook, se va bucura foarte tare, mai ales ca a inceput sa fie mai activa acolo, in timpul ei destul de limitat.

 5. La multi ani!!
  Sa va traiasca mamica sanatoasa si sa va bucurati de tot ce-i mai frumos in viata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.