Bine ai venit, 2016!


La multi ani tuturor in noul an 2016! Bine ai venit, anule. Si tu esti unic, ca toate, un alt 2016 nu va mai fi niciodata. Esti un bebelus acum, abia ai o zi. Si cand ma gandesc ca esti cu o zi in plus mai mare decat alti ani, ai 366 de zile! Esti un an mai cu mot dar sper sa nu iti creasca nasul din aceasta cauza. 😉

Nu am asteptari de la tine, de fapt asteptarile mele sunt cateodata mai mari asa ca sper ca anul acesta sa mi le temperez, de fapt imi doresc sa nu prea le am. Ce va fi, va fi. Take it easy! Asta sa fie un motto al meu acum. Unde ma tot grabesc ca tot nu imi iese? Un pic mai mult curaj si asteptari mai putine si multa munca si nebunie si veselie si flori si fluturi si world peace, ca sa inchei ca la concursurile de Miss. Hi hi, hai ca nu mi-am pierdut simtul umorului. Mai am o speranta. ;))

Legat de ce va fi, imi aduc acum aminte de niste vorbe pe care le stiu de la mama si pe care de muuult vroiam sa le pomenesc intr-o postare. Iat-le:

“Ce-a fost, s-a dus,
Ce este, e
Si va mai fi ce se cuvine,
Nu te-ntreba sa stii de ce,
Ca nici nu poti, si nici nu-i bine !”

Intelepte vorbe! Eu le stiu de la mama mea iar mama le stie de la profesorul ei de biologie de la Colegiul Pedagogic “Constantin Bratescu” din Constanta, profesor atat de iubit de elevi incat ii spuneau tata Dragoi si nu tovarasul profesor, cum se zicea in acele vremuri. Mai departe nu cunosc de unde stia el dar asta conteaza prea putin.

Ce conteaza e ca pana la urma tot ce vrea Dumnezeu se intampla si orice aduce anul acesta, bune si mai putin bune, sa le primesc si sa ma bucur. Ieri seara imi faceam textul in cap, cum sa scriu postul si acum parca nu se leaga. Vroiam sa zic ca acolo sus sunt iubita neconditionat si asta imi aduce mangaiere. Asta sa nu uitam nici unul dintre noi si va fi bine. ❤ La multi ani, 2016! Te imbratisez si te primesc in viata mea cu bratele deschise. Cu drag, Elena >:d<

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.