“Without music, life would be a mistake” Friedrich Nietzsche


Ma bucur sa descopar tot timpul muzica frumoasa. Sau frumoasa pentru mine. Cred din tot sufletul ca daca ne uneste ceva, pe toti, e muzica. Iar muzica nu are gen, nu are rasa. Pentru mine e speciala pentru ca am crescut intr-o familie muzicala si m-a “afectat” un pic mai mult. Simt muzica, simt versurile, simt ritmurile. Poate nu ca cel care o studiaza dar imi trece prin inima. Daca imi place, acolo ramane vesnic. De ceva vreme am dat peste ceva minunat care mi-a reamintit  cat de frumoasa e muzica populara a tuturor, dar mai ales din aceasta zona a Europei. E si veche si plina de dulceata, de suferinta, de rezistenta, de pasiune, de frumusete, de iubire, ceva pentru care nu cred ca se pot gasi cuvinte suficiente si potrivite pentru a o descrie. Pur si simplu este in inima. Este emotie.

Ceea ce urmeaza este foarte original si m-a fermecat. Asa ca azi, daca ai vreo curiozitate muzicala, poate iti va placea si tie. Artista e o bijuterie pretioasa, instrumentistii sunt superbi iar muzica e nemuritoare.

Si daca ai rezistat fara sa dansezi, ai pierdut cea mai frumoasa expresie a muzicii, dansul. 🙂

Elena G

3 responses to ““Without music, life would be a mistake” Friedrich Nietzsche

  1. Pingback: Anul Nou cu trei de doi | Sweet Nothings

  2. Iarta-ma Marina, mi-a scapat repostarea. Iti multumesc din suflet pentru ce faci. Chiar daca vine mai tarziu, sper sa nu fie prea tarziu. Am inceput de ceva zile sa pun numele la finalul articolelor, banuiesc ca sunt copiate, nu stiu prea multe, doar ce vad la Stats. Si am citit la cineva ca e o metoda buna. Nu stiu ce rezolv insa nu am de pierdut nimic. Si le si salvez cu ocazia asta, ca nu se stie. Te imbratisez cu caldura! >:)<

  3. Reblogged this on Marina Costa and commented:
    Si inca doua…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.