Cerceii


Vineri m-am intalnit cu niste cunoscuti. Ii stiu de atatia ani incat ii consider ca o familie. Ne vedem cand putem, insa ne vedem. Facem drumetii impreuna, cantam, dansam, vorbim, citim, participam la diverse evenimente culturale. Trebuie sa schimb timpul verbului acum. Pune partea cu evenimentele la trecut.

Reusim noi sa ne intalnim si acum si socializam, citim, gustarim, pentru ca de multe ori fiecare aduce cate ceva si ne simtim bine. Cantam, dansam, totul intr-un cadru din ce in ce mai auster si din ce in ce mai putini, ca imi sangereaza inima. Simt mai intens pentru ca stiu ca se poate termina oricand. Dar bine ca am amintiri frumoase. 😊 E cumva ca ultima noapte de dragoste fiecare intalnire. Hope not. 🙏

De acasa imi pun niste cercei pe care i-am luat de curand, de pe site-ul acela chinezesc pe care il stie toata lumea. Sunt gablonzuri insa daca imi plac, imi plac. Daca nu imi plac, pot fi si din platina, ca nu ii port nici sa ma tai. Cerceii i-am luat pentru ca imi amintesc de altii, pe care i-am avut acum multi ani si pe care i-am purtat cu foarte mult drag, muuult timp.

Ma vede una din cunostinte cu nume de cantec, Mi-re-la si ii admira asa de mult! Ma intreaba de unde i-am luat, ca vrea si ea. I-am trimis link pentru ca sa ii fie mai usor sa ii comande. Si imi spune ca nu ii va purta cand ne vom vedea. Sa ii port doar eu si ea ii va purta in alta parte dar nu la intalnirile noastre. Am ramas foarte surprinsa. Felul cum a spus a fost asa de delicat si de atent. I-am replicat ca nu as indrazni sa spun nimanui ce sa poarte si cand sa poarte ceva iar cerceii astia sunt pe un site, ii poate lua oricine. Are liberul arbitru de a-i purta chiar si cand ne vedem. Dar ea a spus ca nu si nu. Eu ca da si da. A ramas ca ea, ca simt ca nu ii va purta, chiar daca eu sigur voi purta altii.

Dar felul cum a spus-o mi-a placut foarte mult. Cu drag si bunatate, ca si cum mi-ar oferi un dar. Darul de a fi singura care ii poarta.

Multumesc! ☺️

Elena G

One response to “Cerceii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.