Gala ‘Cei mai iubiti interpreti de muzica populara ai anului 2011’


Dragi cititori si prieteni, cei care o indragesc pe Sirma Granzulea, va rog sa o votati la Radio Dor de Cantec la Gala ‘Cei mai iubiti interpreti de muzica populara ai anului 2011’. Fiecare vot conteaza.

Va multumesc. 🙂

4 responses to “Gala ‘Cei mai iubiti interpreti de muzica populara ai anului 2011’

  1. Tocmai am aflat ca a fost propusa pentru Gala muzicii populare organizate de Etno,care cred ca va fii difuzata de Paste.Nu stiu daca vreo legatura cu voturile de la postul acesta de Radio, dar oricum eu sper ca anul acesta sa fie la Gala si vreau s-o vad si La masa de Pasti de la TVR, unde a mai fost mai demult.

    • Hristos a inviat! Nu stiu daca are legatura cu voturile dar si eu sper sa fie la Gala. Vei afla probabil inaintea mea, de data asta. ; ) ) O zi frumoasa!

  2. Elena am votat-o cu drag, are printre cele mai multe voturi oricum.Trebuie sa recunosc insa ca imi mai plac si Ileana Contantinescu,Benone Sinulescu,Margareta Clipa,Elena Padure,Simona Dinescu, insa dna Sirma imi e atat de draga.La ea toate piesele sunt atat de simple,de usor de inteles,exact cum le place oamenilor,cum este de fapt muzica populara adevarata,timbrul vocal foarte frumos, cu un vibrato placut,nu ai cum sa n-o recunosti,prezenta scenica aparte si nu mai zic de caracter.Felicitari!Intr-adevar va fii o gala?

    • Multumesc de vot. Sunt multi propusi si e imposibil sa iti placa doar o persoana de acolo, asa e, mai ales ca sunt nume mari. Aici ai votat cu inima, ptr ca poti alege pe oricine. Apreciez ca iti place mama in mod deosebit, ce coincindenta! Si mie imi place cel mai mult! Nu stiu daca va fi o gala, e un concurs al unui post de radio despre care am aflat prin mama dar nu stiu amanunte. Probabil ca va fi ceva anuntat si postat pe site, nu ramane decat sa il verifici pe la finalul perioade de vot cand se va afisa ceva in sensul asta. Ramane de vazut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.