Canalul de Youtube al Sirmei Granzulea


Pentru cei care o asculta, o indragesc, o iubesc, o admira sau pur si simplu sunt curiosi, va invit sa ascultati cu drag pe canalul ei de Youtube pe Sirma Granzulea, mama mea si interpreta de muzica populara din Dobrogea si aromana.

Si tot aici va invit sa o ascultati cu o piesa care imi place in mod deosebit, o geampara: “Feciorii de pe la noi”. Auditie placuta!

6 responses to “Canalul de Youtube al Sirmei Granzulea

  1. Pingback: Anul Nou cu trei de doi | Sweet Nothings

  2. Il stiu pe Alejandro Fernandez,a cantat piesele de pe generic al mai multor seriale Nina amada mia,Te sigo amando…Eu am urmarit multe seriale latino-americane si stiu melodii foarte multe.Acolo a fost sursa.Si poate ca stii deja dar eu oricum vreau sa iti recomand,Ricardo Montaner-Cada quien con cada cual,El poder de tu amor,Amarte es mi pecado,MDO-Me huele a soledad,Jeremias-Poco a poco,Yaire-Dime.Dar nu mai scriu aici pentru ca aceasta pagina are alta tema.Oricum poate stii deja piesele,sunt superbe.

  3. Vreau sa spun ca mie imi place foarte mult folk-ul,si din muzica usoara imi mai place cea romaneasca veche cantata de Mihaela Runceanu,Madalina Manole,,Evolutiv si altii,cea cantata de cantareti latino-americani precum Thalia,Ricardo Montaner si altii,in general muzica usoara asa mai romantica gen balade.Muzica clasica sincer nu ma atrage in mod deosebit,prea dificila de inteles,doar piesele acelea simple usor de retinut.In general imi place muzica simpla,frumoasa,originala,aceea este cu adevarat iubita de public.

    • Daca iti face placere sa asculti muzica usoara, uneori mai romantica si linistita, iti sugerez cateva recomandari care s-ar putea sa iti ofere niste surprize placute: Alejandro Fernandez, Roberto Carlos, Roy Orbison, Josh Groban, Mario Frangoulis, Michael Buble, Melina Leon, Rosana, Chris Spheeris (daca iti place genul de muzica ambientala). Unele din piesele cantate nu sunt chiar asa simple dar auzi niste voci minunate si artistii transmit multa emotie. Asta e parerea mea. Auditie placuta! 🙂

  4. Stiu demult geamparaua asta,e faina rau.Am vazut si eu zilele trecute canalul de youtube si mai are si un site.Am si eu o curiozitate,in afara de cantece dobrogene si aromane,ce genuri mai abordeaza,cel putin asa ocazional.

    • Ocazional, interpreteaza fff frumos cantece de petrecere si cantece populare internationale cu predilectie din zona balcanilor pentru ca aici exista un folclor autentic si mai ales pastrat si transmis inca. Si orice alt gen de muzica ce ii atrage atentia, cu melodia sau versurile. Ea a cantat si la Cenaclul Flacara, asa ca stie si canta cu drag toate piesele Cenaclului, care sunt folk in mod special.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.